keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kehonhuoltokeskiviikko

Kehonhuolto, ainoa asia, joka saa mut itkemään :D Ainakii melkein, niin tuskaista se mulle on. Kun ei venyttele ollenkaan ja käy salilla ja juoksee, niin ihmekös tuo, että paikat menevät jumiin. Mutta nyt olen ajatellut ottaa itsenäni tässäkin asiassa niskasta kiinni ja kunnostautua kehonhuollossa!

Siihen asiaan auttaa hyvin muun muassa foam roller. Foam rollerilla siis on tarkoitus hieroa jumeja auki. Mutta ai että se tekee kipeää... No pain no gain pätee tähänkin asiaan!
Siinä sitä hierottavaa riittää.


Venyttelyn ja foam rollauksen kyytipojaksi kannattaa juoda vettä, se tehostaa etenkin tuota rullailua. Ja vettähän kannattaisi muutenkin juoda :D Itsehän en pidä vedestä, siksi puristan mukaan sitruunan mehua.

Jos sitä älytöntä tuskaa ei oteta huomioon, foam rollaus on ihan hauskaa :D Varsinkin kun tietää, että se tekee hyvää.

Näitä oli hyvä syödä välipalaksi tuon kidutuksen jälkeen. Nuo Nakd-patukat on ihania! Punnitse&Säästä -kaupasta on aina pakko ostaa kilokaupalla Nakd- ja Questbar -patukoita!


I've decided to stretch and foam roll more, so I wouldn't be so stiff. And my body really needed it so.. It hurt like hell but I know it's worth it, so I just have to keep doing it. Besides it's actually kind of fun, if you don't think about the horrible pain:D There's also a photo of my post-stretching snack!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti